Hellende daken

Een hellend dak van topkwaliteit is een grote investering maar draagt mee aan een goede kwaliteit en zorgt er ook voor dat uw woning voor zeer lange tijd in een optimale staat zal blijven. Hellende daken, ook wel zadeldak genoemd, zijn de meest voorkomende daksoorten. Het oogt mooi voor iedere bouwstijl en biedt als voordeel extra ruimte onder de dakconstructie, dat bijvoorbeeld als extra kamer, zolder of berging kan gebruikt worden.

Nieuwbouw

Jouw nieuwbouwwoning uitrusten met een nieuw hellend dak? Wij komen ter plaatse kijken en bepalen samen met U welke dakwerken uitgevoerd moeten worden. Elke moderne dakconstructie van een hellend dak heeft ook een onderdak nodig. Het onderdak vormt een laag tussen de dakbedekking en het isolatiemateriaal en beschermt zo het isolatie materiaal en de onderliggende
dakconstructie tegen indringing van vocht, stof en wind.

Renovatie

Is uw bestaand hellend dak dringend aan vernieuwing toe of zijn er lekkages? Ook voor het renoveren van uw hellend dak steekt Dakwerken Vercauteren graag de handen uit de mouwen. Bij ons kunt U terecht voor kleine herstellingen, maar eveneens omvangrijke dakrenovaties gaan we niet uit de weg. Maakt Uw dakrenovatie deel uit van een grotere renovatie? Maak dan even kennis met onze volledige dienstverlening en ontdek wat we voor U kunnen doen.

Pannen

Dakpannen worden al sinds eeuwen gebruikt als dakbedekking voor een hellend dak. We werken voornamelijk met keramische dakpannen. Dakpannen gaan erg lang mee en de prijzen ervan vallen erg goed mee. Daarnaast zijn ze ook beschikbaar in verschillende vormen. Zo zijn er bijvoorbeeld holle en platte dakpannen.

Leien

Het leggen van leien op een schuin dak vergt meer deskundigheid van de plaatster dan het geval is bij het leggen van dakpannen. Het voordeel van leien is dat je er veel dakvormen mee kan creëren en dat ze ook perfect in de gevel geïntegreerd kunnen worden.
Een leien dak plaatsen is wel een stuk arbeidsintensiever dan het leggen van dakpannen. Hierdoor kan de kostprijs aardig oplopen, zeker bij het gebruik van natuurleien.

Velux

Natuurlijk daglicht in je woning is niet alleen aangenaam, maar ook belangrijk voor je gezondheid en leefomgeving. Kies daarom voor professionele geplaatste Velux ramen. Wij kunnen het Velux dakraam plaatsen dat naadloos aansluit op jouw dak en woning. Onze ramen zijn er in traditionele en moderne stijlen.

Benieuwd naar onze projecten?

Dakwerken Vercauteren

Voorthoek 31
9190 Stekene

Contactgegevens

Telefoon
0487 80 30 28
E-mail
info@dakwerkenvercauteren.be​​​​​​​